Sangkut gdm

Hi mommies. Boleh tak share macam mana diet untuk control gdm? Saya minum air gula kali kedua harini. Result sangkut gdm la pulak. Anak second dan ni first time kena. Sekarang dah 33weeks. Please siapa2 ajar saya contoh diet mommies semua. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

nurse ada bg jadual mkn x?? sy pun sgkut gdm,nurse bg sy jadual mkn,n apa yg perlu mkn

1y ago

saya pun cakap jugak suami kerja, nurse suruh datang hari suami tak kerja huhu penat jugak la nak ulang alik. tu la kena jaga makan la nampak gayanya. sabar jela