Ubat Tambah Darah

Hi mommies, boleh tak recommend ubat tambah darah brand apa yang okey? So far search Google, Obimin Multivitamin / Sangobion 😁 #firstmom

Ubat Tambah Darah
2 Balas

ada byk jenis dlm market. iron tab, obimin, new obimin, maltofer, zincofer, ganilia, ferus fumaret, etc setiap.satu berbeza bahan2 dlm tu, tgk apa yg kita cari

Awak ada masalah anemia ke? The best biar doktor yang prescribed. Tak berani nak suggest. Dua dua saya pernah makan tapi both gynae yang prescribed.