Bayi 9 bulan

Hi mommies. Boleh tak kongsikan tips atau pengalaman yang sama dgn saya. Anak saya 9 bulan, dah 3 hari dedor2 bila waktu malam. Setiap kali bangun tidur,mata penuh dgn tahi mata. Tapi bila siang dia active , masih mahu susu dan makan mcm biasa. Ada kah ini kebiasaan? Atau tidak?

3 Balas

baby sye pun 9 bln.. tp xde plak mcm tu.. nie klu peg klinik kne peg mlm klu siang Dr x bg ubt ape2..

jerlum tak setiap kali dedor? mungkin fasa nk tumbuh gg? alih bulan

9mo ago

kalau berlarutan bawak g klinik tau. semoga baby cepat sembuh ya. lagipon sekarang musim. anak2 sy pon baru je baik dr demam

Kalau saya, lebih dari 3 hari saya akan bawa anak ke klinik

9mo ago

okay baik, terima kasih.