Belum ada rezeki pregnant lagi

Hi mommies boleh tak bagi tips kat saya untuk pregnant ? Saya dah kahwin selama 1 tahun 4 bulan tapi tak ada rezeki lagi nak mengandung. Tapi harini saya terasa sangat dengan mak mertua. Saya tinggal di rumah mertua. Petang tadi lepas suami balik kerja dia bagitau kat maknya dia nak minum jus buah-buahan dia kata mungkin dia problem sebabtu saya tak pregnant lagi sampai skrg. Waktu dia di office, saya tegur dia jangan terlampau minum banyak sangat air coke & air bergas. Mungkin peluang saya nak pregnant tu rendah sebab tak jaga pemakanan. Selepas suami bagitau nak beli jus buah terus mak mertua cakap “tu la susah sangat nak makan ulam-ulaman sebab tu susah nak ada baby”. Saya tak tau kenapa saya terasa sangat dgn apa yang mak mertua cakap & saya sedih. Boleh bagi tips yang boleh saya follow untuk pregnant ? Dan doakan saya ada rezeki untuk mengandung ye. Terima kasih 😢 #pleasehelp

14 Balas

pindah rumah cri je umag kcikk ke apaa ckp kt suami sbb kita kalau duduk gn mk laki memng akan trse ..

i faham perasaan u, u cba minum efferty, i ttc 5 tahun, alhamdulilah lekat asbab minum efferty...

pernah gi buat apa2 ujian kesuburan tak?

pergi cek