Supplement terbaik untuk hilangkan celahan hitam semasa mengandung

Hi mommies, boleh suggest tak supplement terbaik untuk hilangkan celahan hitam semasa pregnant ni? Sbb kulit badan sy da start gelap kat celah celah tu, rasa malu dan down sgt. Masuk trimester 3 baru nak ada semua tu, buat masa skrg sy just guna campuran kapur sireh dan limau purut sapu kat bahagian tu masa mandi. Tapi risau tak selamat jea nak guna masa preggy ni. Mommies yg ada experience boleh share tak camne nak hilangkan hitam kat celahan tu 🥲

1 Balas

its normal. xyah nk guna product tah pape. nnti lps bersalin elok blik. doctor pon x heran nnti masa bersalin biru ke pink ke hitam ke.