Celahan hitam

Ada tak yang alami pelipat / celahan ketiak ke celahan kangkang jadi hitam. Lepas pregnant boleh hilang tak🥲

2 Balas

sedang alami sekarang. leher, ketiak ke payudara, celah kangkang, semua cakap normal sebab hormon. hope lepas bersalin nanti cepat hilang, walaupun suami okay je tapi maluuuu😣

Normal tu awak sebab perubahan hormon. Lepas bersalin akan hilang. Tapi bukan la la tu jugak la. Ambil masa untuk hormon kita stabil.