inhaler yang sesuai

hi mommies , boleh suggest inhaler yg sesuai untuk pregnant moms tak ? tak selesa betul la hidung asyik tersumbat sebab selesema #pleasehelp

5 Balas

bab ubat ni memang kene refer Dr. Saya selalu tersumbat tapi bila mengiring dpt guna sebelah hidung je, so saya continue je sblh hidung, usualy tersumbat bila nk tido je, klu berjln ke apa x terasa sgt?

inhaler utk org ada asthma saja.. fungsi dia utk saluran pernafasan bukan utk hidung sumbat.

Hal berkaitan perubatan tlg la jgn tanya di sini. Sila lah rujuk doctor adalah lebih baik.

refer doktor dlu

Jumpa dktr dlu.