Keloid di bekas luka Ceaser

Hi mommies, boleh share tips or krim yang boleh rawat/cegah keloid? Baru nak masuk 5bulan after delivered. Dah cuba jaga elok2 and cantik je luka tu sebelum ni. Cuma anak makin besar makin lasak jelaa. Kena pijak aje bekas luka tu. Baru2 ni rasa bekas luka tu gatal tapi tak garu tak apa pun. Now perasan macam dah mula nak ada keloid. Help me pls🥺

1 Balas

I feel u. Sy dh 10 bln keloid teruk sbb ank duk lasak kt tmpt tu. masih mencari solution juga