Pregnancy with miscarriage history

Hi Mommies, boleh share tak pengalaman mommies kalau yg Ade miscarriage history ni.. saya keguguran mase kndungn 3 bulan.. Dan jarak dgn yg kedua ni 9 bulan..mase yg first tu saya pegi scan pertama minggu ke 5 Dan scan kedua minggu ke 10.. utk yg kndngn kedua ni saya plan nk scan awal jgk sbb nak Tau kedudukan kantung.. tpi Ade kawan bgtau kalau ade history miscarriage ni boleh pegi KK terus... Betul ke? Saya skrg baru 4 minggu, tapi perut bloated sgt hari2 🤭

Pregnancy with miscarriage history
5 Balas

tak juga. sy 2x miscarriage 7w blighted ovum & 15w twin pregnancy pun misi bg tarikh buka buku masa 12w. sblm2 tu check dkt swasta saja. cuma masa buka buku tu terus dpt tarikh ogtt test.

4mo ago

baikk terima kasih banyak 🥰