Baju baby yang sesuai

Hi mommies, boleh share tak baju baby yang korang bawak mase kat labour room dan wad ? Haritu ade save orang share tapi hilang pulak . Maksudnye kena bawak baju lengan panjang ke pendek ke berlubang ke . Sebab saye banyak beli rompers lah pulak , lengan panjang ade lah 3/4 helai . Baju berlubang ade 2helai . Nak pack pun rase serbasalah

1 Balas

romper xsesuai. baju lengan pendek butang depan dan seluar lebih baik.