Share Experience 1st preggy mommies semua 😘

Hi mommies. Boleh share tak 1st preggy mommies semua.. Macam sy, 2 minggu mulut terasa manis. Air liur pun rasa manis. Air masak pun rasa manis. 😂Cepat letih,n mengantuk je keje.. Mommies semua macam mana? #firstbaby #semogaanakkumembesardenganbaikdansihat☺️

19 Balas

mengantuk dgn letih dh sememang ye 🤭...tekak rasa nak makan pedas2 tak pun masam2 pedas 🤭😝 loya2 waktu malam je sblom tdow, segala bau perfume,mandian,asap bahkan bau badan org xblh bau 😅

saya awal preggy asek mengantuk jeee. siang tu byk kali tido. tak boleh bau org masak. tak boleh bau suami sendiri 🤣 muntah2 pening semua. tapi tu 1st trimester je. Alhamdulillah pengalaman

Saya cpt penat. Asal lps maghrib je dh membuta 😂. Masuk 4w dah muntah, xboleh nk telan makanan sampai nangis 😂😂. Semua yg sedap jd xsedap

3y ago

eh betul laa..semua yang sedap jadi tak sedap.hahaha..

saya asyik nk tidur je wak. letih manjang. entah apa yg diletihkannya pun xtau lah 😂

3y ago

Sama la awak😂😂

saya tak tahu pun pregnant at first.Saya dpt suntikn booster esoknya demam.The following bdn letih,pening.

3y ago

aamin.

Saya 31 minggu Saya tiba-tiba selsema Dan batuk Saya punya baby pun kena ke selsema batuk

sy asyik lapor memanjang je..lmbat mkn skit,masuk angin.yg lain2 xde msalah.

sy asyk rase ngantuk jer..menguap berkali2..

3y ago

sama la kita 😂

Manis orangnya ni.. hihi

3y ago

🤭