Miss V melecet

Hi mommies. Boleh recommend cream yg kita boleh sapu di area bibir miss V tak sebab melecet pembawakan. Tak boleh nk sapu sebarang cream kan takut mendatangkan penyakit lain. Ada cadangan tak?

3 Balas

saya pakai cream ni. Alhamdulillah baik dahh. cuci miss v, keringkn, and sapu tepi tepi jaa. legaa, try laa❤️

saya bila gatal or rasa melecet saya sapu minyak zaitun je... alhamdulillah ok, hilang gatal & melecet tu...

mungkin boleh sapu gel aloe vera/bg area situ kering.