Boleh ke kalau

Boleh ke kalau nak sapu minyak gamat kat miss v? pharmasist cakap tak boleh sapu vagina cream sbb ada steroid. #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Cube awak consult dengan doc, mane tau ade cream tersendiri or rawatan yang boleh awak buat. Risau makin teruk nanti.

6mo ago

rasanya mcm tu la jugak, sbb pembawakan. harap cepat baik la. terima kasih ye sis

kenapa nak sapu minyak gamat?

6mo ago

tulah maksud saya, bercanggah pendapat pulak kenapa, sebab awak refer doc bukan orang beshe2. taktahu lah tak pernah terfikir nak letak gamat, saya pun pernah gatal2 tapi tak naik biji2, just buat rendaman sireh @ sitz bath. gws dan semoga dipermudahkan. 👍🏻