Snacking sejuk

Hi mommies! Boleh ke bagi snacking sejuk macam pudding, bubur sum sum, dadih dekat anak bawah 1 tahun? Atau kena rendam sekejap dalam air panas? Haritu ada bagi anak makan bubur sum sum sejuk, anak okay cuma mak mak kita risau sebab bagi makanan sejuk hehe. Terima kasih #ingintahu

1 Balas

Boleh. Takde masalah nak bagi snacking sejuk untuk anak. Lagi2 bila anak dalam fasa teething. Makanan sejuk yang bagi gusi anak lega.

2w ago

Sama-sama