Minum air gula

Hi mommies. Boleh bg tips Tak minum air gula ?pantang mkn manis bapa lama tu takut sgkut. Huhu . . Ke just posa yg ditetapkan ja? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Balas

puasa je die tetapkan. masa mula² amek darah tu mmg darah akn normal. lps minum air gula tu yg penentu segalanya. sama ada sangkut atau x .

2y ago

mcm sye x cut pon sbb sye ade hypo. jadi kalau cut, mmg sye pg hospital terus nanti 😂 cuma mommy krg kn mnum air manis je. jgn cut terus. nnti sugar dlm bdn drop jadi hypo.