HB LOW

Mommies , bole bagi tips utk naikkan hb dlm masa seminggu nie ? Td chck hb 8.1gdl , kena bebel hbis oleh nurse . Refer doc , dia suruh admit atau suntik inferon . Tp saya x mau ! So nurse bagi chance 1 mnggu nie utk naikkn balik hb. Next week repeat balik . Urghh! Down sgt !! Please bagi tipsss . Kandungan 33 weeks .

34 Balas

Cube mnum susu fresh milk marigold HL kurma...

5y ago

Alahai ksian nye..sy pn xtau nk bg tips ape..memang dietitian ade ckp dugaan sgt bg mommy yg gdm pastu ade mslh hb plak..😢😢 sy nsib la xde mslh hb..

iberet pg skali.. mlm skali

5y ago

sy mmg mula mkn zincofer tp x membantu.. dlm iberet ada byk iron yg blh bantu naik hb

Minum susu maaez

Samaa sya pom