Skincare product

Hi mommies, betul ke kalau pregnant ada beberapa bahan di dalam skincare yg xboleh di guna ? Contoh nye mcm salicylic asid . Betul ke mommies ?#ingintahu

1 Balas

salicylic acid selamat je utk ibu mengandung. cuma antara sesuai dgn kulit or x je. yg bahaya nya bila pakai produk ade merkuri, produk timbang kilo beli kt ig fb shopee kedai jamu. produk mcm tu x mengandung pon bahaya pakai.

2y ago

oh mcm tu . sy dlu pernah pkai jgak product² x perlu mcm tu . tp dh lama stop dh , skarg bli dkat guardian watson je . terim kasih ye info