Najis Bayi Berbuih

Hello Mommies.. Baby sy sekarang berumur 2bulan 4hari..ada yang tau kenapa najis baby sy berbuih? Tapi baby saya nampak sihat dan fully breastfeeding seperti biasa..

Najis Bayi Berbuih
15 Balas

Haritu masa i checkup kat kk. Ada ibu bagi soalan sama macam ni. Doc cakap normal. Tak normal bila berak ada darah. Atau hitam.

Ank sy 3bln. Popo selang 4 hari berak. Full bf. Najis die mmg berbuih mcm ni. Cair cmni

ank sy prnah berak cmni mse kuning jeaa. abis kuning dah tkde kluar cmni lg

Sis kena msih mkan berpantang ye.. cian Baby.. bru 2 bulan lebih tu

Kalau fully bf mybe dri pemakan puan, puan blh mntak pndapat nurse

Mungkin dr faktor pemakanan ibu yang tidak sesuai

Ibu salah makan kot.. Nanti check up beritahu nurse

Mungkin daripada makanan ibu. Better jumpa doktor

Dari yang ibu makan,ibu jangan makan pedas sama asam

susu ibu ni...kalau puan bimbang jumpa doktor