baby berak

hello mommies, my baby susu campur. tapi dia tak berak selalu. biasa 4-5 hari sekali baru berak. tapi berak dia ok je texture normal. sekali berak tu mesti banyak betul tahi nya. ada tak yg sama mcm anak saya? normal ke tak ye? saya risau lah. btw anak saya 3 bulan lebih dah.

1 Balas

anak saya pun selalu macam tu. bila dia berak skli mmg banyak . pastu kalau mula2 nak klua tu taik keras sikit. pastu ptg klua taik normal ..

3mo ago

Okay ke ni