routine makan baby mommies

hi mommies, baby saya dh 6 bulan semlm baru pergi KK nurse ckp bby naik 300g je selama sebulan ni, boleh tk mommies share routine jadual makan untuk baby mommies? Berapa kali sehari makan? pada waktu bila? dan makan apa? saya perlukan ilham, terima kasih ya mommies! 😊

2 Balas

baby sekarang mkn 3 kali sehari , bfst sblom pkol 9 selalu morning bg buah , tgh hari sblom 1.30 full meal protein karbo , ptg jam 6 , protein skrng ayam , klau nk naik berat mkn puree labu 😁

12mo ago

steam pastu blend hancur