Kaki

Mommies, baby dah masuk 6b3h, belum meniarap lagi. Takpe mungkin lambat kot tapi kalau kita berdirikan dia, kaki Kiri baby macam tak kuat, terangkat sikit. Baby hanya guna kaki Kanan untuk support. Risau pulak. Normal Ke mommies.. Pls advice ?

1 Balas

Kalau macam tu, itu maknanya baby belum bersedia untuk berdiri, kaki belum betul2 kuat lagi. Banyakkan buat tummy time untuk bantu baby supaya boleh bertiarap. Banyak kebaikan tummy time, boleh google kebaikan2 tu.