Mcm Mana Nk Bg Baby Tak Mengamuk Menyusu Badan?

Hi Mommies... Baby da 26hari.. Sy menyusu kan baby campur, tapi sekarang lebih kepada susu badan.. Sblm ni susu tak bpr byk so doctor sruh topup susu fm.. Now sy nk latih full bf. Tapi baby Kdg2 cepat mengamuk masa susu badan. Sy tak tau nk pujuk.. Last2 bila give up sy bg susu formula. Sehari dalam 2kali susu formula.. Selebihnya susu badan sepenuh nya. Ada tips tak?

Mcm Mana Nk Bg Baby Tak Mengamuk Menyusu Badan?
1 Balas

Puan boleh ikut group Happy Breastfeeding Malaysia dkt fb ya. Di sana byk info ttg hal2 mcm ni 😊

4y ago

OK tq 😘😘😘