Naik merah & biiji2

Hi mommies! Apa penyebab naik merah gini ya? Bila rasa ada biji2. Saya mmg takde tukar pampers, shampoo, lotion atau minyak telon. Semua guna yg sama dari dia NB. Cuma lately ni je naik, mula2 sikit eh lama2 naik banyak2. Ke sebab dia garu ya?#ingintahu #firstbaby

Naik merah & biiji2
2 Balas

ruam panas. baby sy pun ada area perut ni. sbb pakai baju kan. kalau perlu siang pakaikan seluar pendek je. & kerap sapu losyen.

Ruam panas ni awak. Anak saya pun ada. Tapi nak kepastian boleh refer dengan doktor ya.