Mual nak masuk trimester ke-3

Hello Mommies , anyone yg dah nak masuk 28 weeks tiba tiba mual dtng balik ? Baby pon kurng gerak . Atau ni sebab saya berpuasa ye ? Risau pulau hmm ? #firsttimemom #advicepls #firstbaby #firstmom

7 Balas

Kalau bby kurg gerak bukak je puasa awak..sy 1 week pertama tu puasa tak tggl sbb bby okay je gerak.. 2 hri lpas ttiba pkul 1-7ptg dia tak gerak..bukak puasa dalam pkul 12 tgh hri pun dia tak gerak..buat mcm2 pun sama.. Mlm tu gi hosp kna admit.. sbb maknya letih, bby letih..kdg kita rasa mampu, tp bby tu kita tak tahu.. rasa lain sikit bukak je puasa..takpa nnt blh ganti