mikubi diapers

hi mommies, anyone has using mikubi diapers? how's the feedback? is it okay for baby?

33 Balas

Mikubi diapers ni bukan setakat baby je suka, ayah ayah sekali suka sebab jimat sikit pakai mikubi diapers ni haha

Saya suka sangat mikubi ni! Sebab tak mahal sangat pon sebenarnya kalau nak compare mikubi dengan brands lain tau!

Ramai recommend mikubi ni. Harga pun affordable. Saya lum pnah cuba. Nk beli kt shopee, mse tu abih stok plak.

Tgk org review bagus2 je..so saya pun beli brand ne yg newborn beli awal2 nanti nak beli lagi wat stok ...

Recommended for newborn cause sgt affordable and tak pernah bocor yet quality is still nice. 👍

sy pernah try.masa dalam pantang sebab kerap tukarkn. okay cutting besar. murah.

awk try dlu satu pack Tu..nti bli sedozen rugi balik depend baby skin condition

Rsenya ok sbb rmai ckp ok cume sy rse mikubi xde pants..hnya ade tape shaja..

4y ago

Dah ada pants skrg ni..tp cutting pants kecik sikit

Mikubi best! Sizing untuk newborn dia pun besar. Murah lagi

Bagus..lembut n penyerapan pn ok. Baby selesa pakai.