mikubi diapers

hi mommies, anyone has using mikubi diapers? how's the feedback? is it okay for baby?

33 Balas

This mikubi baby diapers is very good. I bought this for nephew before this and his parents is still using this mikubi baby diapers to my nephew till now.

ank sya pkai diapers by mikubi mmng serasi xde mslah..serap air..xbocor hrga pon berptutan..nak² utk NB kann byak membuang..so sesuai sngt lah brand ni

Bagi saya ok juga diapers ni, cuma yang kurang tape dia kurang lekat, kalau newborn yang pakai ok lagi, anak yang besar senang tertanggal. 😅😅😅

sangat berbaloi lagi2 untuk newborn. sebab newborn kerap kena tukar pampers, baby pun selesa je bila pakai. takde naik ruam lampin ke apa.

I saw this mikubi diapers too before but afraid to try it. Have anyone else try it and care to share some reviews for this mikubi diapers?

Mikubi ni bagus tak silap saya. Sebab murah and serap banyak. My niece ada pakai sebab her parents suka brand mikubi ni katanya

Hey, I was wondering too bout this mikubi pampers. I saw many people have started wearing this mikubi pampers to their kids now

Baru nak cuba utk newborn nanti, dah beli buat stok. Lega bila baca testimoni semua cakap bagus..hopefully sesuai dgn baby saya

4y ago

Ok Ok is

Okay je mikubi diapers ni... dah lah harga pun tak mahal... and penyerapan dia okayy untuk baby saya.. Recommended sis..

hai mommy. saya pun baru nak try mikubi diapers sebab terbaca komen kat fb haritu. banyak komen positif. tu yg nak try. 😂

5y ago

betul. tu pun saya ada terbaca. mmg nak cari pempes yg serap banyak dan murah. kalau beli yg mahal2 pun nanti lepas pakai, buang jugak. 😂