Bcg baby bengkak

Hi mommies. Anak sy baru sebulan. Kesan bcg naik bengkak & nak bernanah macam ni. Normal je kan? Selalunya berapa lama baru bengkak surut ye? Thanks. #firstmom #firstbaby

Bcg baby bengkak
33 Balas

normal. jgn ikut komen2 yg ckp bukan2. jgn tuam jgn usik jgn letak apa2. biarkan shj bengkak nanah tu bergembira. nnti akn bentuk nanah full,pecah dan akn timbul parut.parut tu yg kita nk. kalau parut tak muncul,bcg tak menjadi,kena cucuk lagi skali..