1Year 3Month masih belum berjalan? Ada yang sama?

Hi mommies! Anak saya dah nak masuk 1tahun 3bulan, tapi masih tak berani nak menapak sendiri atau dalam kata lain belum boleh berjalan. Dia cuma akan berjalan kalau kita pimpin atau ada benda untuk dia paut. Pernah juga dia menapak 3/4 tapak macam tu je, lepastu dia taknak. Bila ajar berjalan, dia terus duduk taknak berdiri. Ada tak anak ibu ibu dalam ni macamtu?

1 Balas

Ada... Ank sy yg ke 2, umur dy 1thn 3bln baru blh memapah n berjalan.. Its normal... Biar dy explore more..