Bagi bayi 7 bulan makan

Hi mommies , anak saya dah 7 bulan tapi dia kurang nk mkn nestum atau biskut utk baby . Bubur pun dia tknk . Mmg susah sgt nk bgi dia mkn . Kdg tu smpai menangis nangis dia . Mak mertua saya selalu kata tk pyh bgi or stop bagi . Tapi saya risau bdn dia kurang mmbesar . Dia more to direct bf and saya tgh ajar dia minum susu dupro . Alhamdulillah dia nak tapi kurang . Susu dh oky dgn dia . Ada tk apa apa suggestion makanan utk baby yg baby suka ? Saya risau sbb susu saya dh makin kurang . #firstmom #Needadvice

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

nestum apa ye awk bg sis?mcm bby sy dlu mmg kenalkan dgn bubur je.....

2mo ago

cereal nestle mcm mcm dh perasa try bgi tapi tetap tknk