susah tidur

Hi mommies. Alhamdulillah pada 06Feb2020 saya selamat melahirkan zuriat pertama saya, anak lelaki. Ok sekarang anak saya nak masuk usia 2 bulan, jadi memang banyak ragam ya bila nak tukar bulan ni? Lagi lagi susah nak tidur. Sampai kita pun penat nak tidurkan dia. Mommies kat sini ada cara untuk tidurkan baby??? ????

6 Balas

Saya awal2 bg dia tidur menerap atas sy.. kdg2 menyusu pon sambil dia menerap atas sy.. dia bnyk calm lepas buat cmtu