Tanda Air Ketuban Bocor

Hi mommies, air ketuban normal warna apa ya? Kalau mengalir dia akan rasa suam2 macam tu ke? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

warna air ketuban yg normal & x normal ada dlm link ni. boleh rujuk gambar ye: https://community.theasianparent.com/q/warna-air-ketuban-ada-beberapa-jenis-ya-mommies-jom-lihat-apa-makna-disebalik/3739854?d=android&ct=q&share=true air ketuban mmg akan rasa suam sbb keluar dr tubuh bdn kita yg ada haba. air ketuban bocor kena segera ke hospital ye. semoga dipermudahkan urusan

2y ago

Terima kasih banyak ye 😊 inshaallah semoga urusan saya & baby dipermudahkan. due hujung bulan 5 ni.

color putih je sis macam air biasa.. suam2 gitu..