Kepala Baby

Hi mommies, ade spe2 tahu x cmne nk hilgkn kulit2 kering ni cpt???

Kepala Baby
70 Balas

Boleh try sapu losyen susu unta. Elok utk segala sakit kulit. InsyaAllah .. Klu nk try boleh wasap sy. 0134538370. Tq😊

Letak kan minyak johson baby kat kepala..tunggu dalam beberapa minit bagi kerak tu lembut baru cuci dengan shampoo..

Saya dulu beli sikat berus baby yg lembut kemudian sebelum mandi lumurkan dengan minyak kelapa dara dan gosok perlahan lahan

Sy sapu minyak zaiton.. Tuang di kapas sedikit, n sapu d kepala bby.. Biarkan beberapa minit.. Baru sapu bg bersih..

Lps mndi sapu minyk bby sis...lpas tu sapu ngn tisu basah...sapu pelan2 inshaAllah hilang...

Masa ank dulu. Sy rajin gosok kepala dia dgn minyak baby. Hehe masa baru lepas mandi tu gosok sikit2 heheh

kalo baby sye..sye sapukn bedak sejuk dgn lendir lidah buaya..alhamdullillah ..hilang..n rmbut pom lebat..

Skrg kan da ada byk minyak2 yg bole bersihkan cuba la dlu.. Klu org lama2 ni suka buat minyak buah keras..

Guna sevenis hair oil.. kerak cepat hilang, rambut baby pn makin lebat dan comel

Dlu kpala anak sy mcm ni. Tiap mandi sy gosok2 lembut dngn air n pas siap mandi bg minyak zaiton..