Thalassemia

Hi mommies. Ade sesiapa pernah ada pengalaman dgn sakit thalassemia waktu pregnant atau dgn baby lepas bersalin ? Blh share experience ?

1 Balas

I mmg dah ada talasemia, so bila mengandung dari lagi drop. Makan la ubat tambah darah or makanan yg boleh tambah darah macam kerang, bayam dll. So far okey je.

5y ago

Baby okey je. Sihat dengan jaya nyaa. Kita sendiri kena lebih kan makan makanan berkhasiat. Buah dan sayur lebihkan.