Susu badan drop semasa demam

Hi mommies, adakah normal susu badan drop ketika demam ? apakah demam atau ubat yang menjadi punca ? saya dah refer doc, doc kata ubat takkan menjejaskan susu, tapi yqng jadi sebaliknya 🥲 Minta bantuan mommies semua untuk bagi tips untuk kembalikan susu badan yang drop , kesian baby tiap malam tido dalam keadaan lapar, susu botol dia reject 😭 Rasa diri ni useless sangat 😞

1 Balas

Mkn garlic, kunyah coconut yg masak itu raw...minum lebih air dan mkn buah, mkn kurma dhuha dari produk jrm..insha allah. Sis mkn aje mknan sihat dan berdoa