TIPS NK AJAR BOTOL FOR BABY 2 MONTH?

mommies adaa any tips tak nk bagi baby minum susu botol , awal2 hrituu diaa minum okay je.. tpi dhlamaa sayaa tak bgi diaa minum, asyik BF je so skrg mmg diaa taknak minum . boleh share dgn saya tak any tips 🥺 susahlaa nk tggl pergi kerja nnti

2 Balas

Better cari puting botol yg macam puting kita. Skg kn banyak puting macam tu sy pun bf jugak tapi kadang pam susu letak dlm botol sy pakai brand tomee tipee

kena try and error. takut dia tak selesa dgn botol yg ada sekarang ke. and kena keep on bagi jgk sampai dia boleh terima

12mo ago

Alhamdulillah diaa dh minum. saya pakai brand avent