Sape Yg Ada Experience Mnaiki Flight Semasa Mgandung 7Bulan

hello mommies.. ada x sape2 kt cni yg prnah naik flight mse tgh sarat? if usia kndungan 7bln bleh ke naik flight? coz sy rncang nk bsalin kt kg halaman n plan nk blk bila kndungan da msuk 7bln nnt.

2 Balas

Hai mommy. Rsnya boleh lg. Kalau nk, better standby surat dr doktor yg mengata kan awk awk selamat naik flight. Kdg takde surat diorang xbg naik bkn sbb apa, takut beranak ats flight. Tu je