Pneumococcal

Mommies ada x ambl suntikan Pneumococcal utk anak2? Tpi start dr thn depan gov bagi free kn utk setiap bayi... Baby sy dh 9 bulan masih belum ambl vaksin ini... keliru sangat2 nk ambl ke xnk ni.... Minta pendapat mommies....

21 Balas

Bermula dr baby lahir tahun 2020 yg akan dpt free vaksin pneumococcal tu sis. Yg lahir thn sblm nya klu nk ambik blh tp kne bayo. 😂 bby sy pn nk ambik ms 1tahun nnti. Last jab umo setahun. Lepas dr tu xperlu dh.

5y ago

Berapa bayaran yg d kenakan oleh hospital kerajaan?