Kurang selera makan

Hi mommies, ada tak yg sama macam saya? Saya baru kandungan pertama and 6 weeks, saya jadi senang letih and kurang selera makan. Is it normal untk rasa lapar tapi takde rasa nak makan?? TQ mommies

3 Balas

Hi, awal pregnancy mmg lain mcm sikit badan sbb tgh ada perubahan semua. Normal juga utk hilang selera walaupun lapar sgt. Tp kena paksa utk makan juga ye. Nutritions utk badan dan utk passkan kt baby tu penting.