Buka buku pink kk lambat

Hi mommies. Ada tak yg buka buku pink swasta sbb nk branak kt swasta tapi ttb kene tolak kerajaan so dorang suruh buka buku pink kk. Tapi now dh 22wks. Mesti kene bising kan dengan nurse??? 😔😔😔 ada yang buka buku pink lmbat tak??? #ingintahu #firstmom

4 Balas

Kenapa tetiberrrr kena tolak pi kerajaan?

12mo ago

Saya syak ada risiko kehamilan atau prosedur swasta tu tak nak ambil risiko as bb kandungan yg dah masuk 2nd trimister kot? Kita tunggu TT jawab. Sy pun nak tau juga.