Timbul bintik2 merah dan gatal

Hi mommies, ada tak yg alami sama mcm sy, sy dh 37 week 4 hari. Tggal tuggu hari ja bersalin, 2 3 hari tetibe timbul bintik merah kat kwsn perut, tangan kaki, rasa mcm 1 bdn. Gatal pulak tu. Normal ka atau sy alahan. Nak mkn ubat alergi risau pulak. #first baby huhu

6 Balas

better jgn Garu nnt tgglkn bekas..maybe hormon sis mcm sya jga tp ada msa gatal ada msa tak gatal

1y ago

sy ngah alami skang ni..ble mlm j start la mnggaru..nkbtydo pown x tenang..kadang rse gtal tu smpy satu bdn..