Confinement Lady/Spa Service

Hi mommies, ada tak yang pernah ambil confinement lady/spa service? Boleh tak recommend yang mana service bagus dan berpatutan dengan harga? Kalau boleh nak yang balik hari, tak stay in. Tengah nak survey2 and nak book dalam 14-20 hari macam tu je. Area Klang/Shah Alam.

1 Balas

sy pernah kerja as confinement lady with lulaisya.. harap awk x amik dari dye.. 😊 sbb dye cover area shah alam, klang, banting, kajang, bangi, kelana jaya.. 😊 sy xnk la cite knp but hopefully bkn dari dye ya.. 💕🤗

5mo ago

Kenapa ye