Baby bump at 20w

Hi mommies, ada tak yang obes sblm preggy. Im 87 when i knew i pregnant, now dh 97kg and dh masuk 20w tp tak ada baby bump. Suma org ingat i makin gemuk. Haha. Is it just me or ada juga yg alami mcm ni? #babybump #20weeks

11 Balas

Norma tu sis kalau 1st pregnan x nmpk baby bump tu. Nanti nk 8 bulan br die nampak. Huhuhu sye pon consider overweigh jugak, pregnant org cume nmpk mcm demok je 🤣. But i am okay sbb bila perut kecik baju x perlu cari yg special pregnant baju, then nk buat keje pon senang je kalau perut kecik, still boleh aktif berjalan jalan. X berat bawa perut sangat huhuhu

4y ago

Aah betul i 8 bulan baru la suma recognise i preggy . Hehe

Saya buat buku pink berat 95kg,skg da nk masuk 7bulan, pun xnpk baby bump tuu. Hehe. Xnpk mcm pregnant pun , sbb mgkn sy mmg jenis berisi dari sblm pregnant. So bile pregnant xnpk beza sgt. Hehhe. Yg penting baby sihat, da syukur alhamdulilah 🥰

Ya sama la kita sis berat biasa sya 80/84 mcm tu😁 Tapi sya bru 15w. Ritu mula2 scan berat naik smpai 90🤣 Then bru2 timbang terkejut berat turun 83.5, maybe sbb masa 1st trim alahan teruk makan muntah n x llu mkn😖

Sme la sis badan dah sedia besar org x prasan2 pregnant brape2 week..lain la kte jenih selim melim..asalkan kte tau baby jte sehat2 je dlam tummy kte..org xnampak pun xpe tue bgus xde susah2 nak cari baju besar nk cover kann..

4y ago

Akhirnya 7bulan 1/2 baru la org suma nampak dh preggy. Lama juga nak tunggu 🤭😁

saya 18week berat 64 baby bump xnampak tp badan nmpak kembang makin berisi.. org pon xtaw kata pregnant.. tp xpe la janji baby kt dlm sihat☺️☺️

Saya 20 week, berat 62kg. Orang cakap kenapa perut kecik je😅😅 tapi xpe janji baby sehat dalam kandungan. Dah rasa bila dia tendang perut kita😍😍

1y ago

Mak mertua cakap saya kurus, bapak mertua cakap badan saya naik jadi nak ikut yang mana tu 😂😂😂

kita senasib but me version kurus smua org tnya mn perut 🤧😭😭😭 i make me hurt tau

4y ago

Ya faham. Sabar ya awak

sama mcm sy dlu, pregnant ank no.2 berat sampai 120kg

dah 21 week baby bump xda lagi sbb sy kurus

sy berat 45 cmtu 11w dh nmpk bby bump hehe