Share pengalaman, Mommies

Mommies, ada tak yang kandungan dh 9bulan tp perut tkbrp nampak pun tp bila dh bersalin baby agak semangat jugak berat dia. Boleh share tak mommies?

1 Balas

Sy berat sblm preggy 44kg tinggi 171cm . Timbg sblm lahirkn bby berat 50kg. 9bulan perut mmg nmpk mcm kembung je. 37week2days sy lahirkn bby seberat 3.6kg, normal tp koyak bnyk jgk haahhahahahhahahaha sbb first mom then bby besar doc ckp. Biru jgk la muka nk teran bg kluar , dh hujung2 sy rasa nk tdo sbb dah penat skli nurse 3 org tolak perut then sy teran sekuat hati trus kluar la bby girl. Sakit ke x tuu sy rasa insaf dah nk berank lg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

3mo ago

terima kasih mommy