37w Czer Baby March

Hi mommies. Ada tak yang dah kena tahan wad sekarang? Kot ada geng dalam ni. 😂 Saya punya edd 23/3 ni. Tapi semalam scan dekat hospital, uri masih di bawah dan tutup laluan. Doctor kata takda jalan dah so memang kena operate je. 1/3 ni kena serah diri. 8/3 ni operate. Siapa ada pengalaman yang dia operate lagi awal dari jangkaan? Ada tak geng yang kena tahan dah dekat hospital ampang?

1 Balas

sis kena pp type brpa sis? ada byk juga kes pp ni. saya pon hampir dikategorikan sbgai pp type 1. tapi scan hari alhamdulillah uri naik dan x tutup laluan. tak pe sis, kuat kan smgat. in shaa allah smua okay tu. selamat maju jaya sis❤️

1y ago

Doctor tak cakap pulak. Cuma dia cakap gitu jelah. Meleleh air mata lepas tahu. 😂😂 sebab saya pjj dengan husband. Dok fikir anak yang 1st lah cemana lah dia nanti. Lama pulak tu nak tinggal. Anak 1st 1tahun 10bulan. Yang 1st dulu normal. Maybe sebab ada tumpah darah kot dulu. Tu uri tak naik naik.