Anak suka kopek bibir

Hi mommies, ada tak sesiapa yang tahu macam mana nak buat dengan anak yang suka kopek bibir sampai berdarah. Saya dah buntuh, tak tahu nak buat apa. Anak tetap kopek bibir walaupun dah larang Anak : 2tahun

Anak suka kopek bibir
2 Balas

myb die rase bibir kering..ank sy pn mcm tu dlu lps tu sy sapu lips balm alhamdulillah bbir x kering dh die pn x kopek

Hi mommy, blh sapu lip balm or vaselin utk bibir. N bg vitamin yang sesuai utk kids😊