Air ketuban pecah

Hi mommies, ada tak pengalaman macam saya.. jam 3.50 mcm tu ada air mengalir celah paha. Tak banyak mcm air kencing tapi basah juga lah celah2 paha tu. Jam 5.40 masih belum ada contraction. Apa patut saya buat ya.. #firstbaby

10 Balas

sama macam saya itu air ketuban..tapi mmg xde sakit contraction Pon..dah ada bukaan 2cm..terus pergi hospital jgn tunggu..due saya 20/1/23 tapi harini air ketuban dah pecah dan ada bukaan skrg.