Terkencing semasa batuk @ bersin

Hello mommies ada tak mcm sya , bila terbatuk atau bersin akan terkucil @ terkencing sikit? Risau lh saya jika ada rahim lemah , anyway saya baru 15 minggu kandungan

2 Balas

sy ank first xgtu..ank second ni batuk je mmg terkucil.. sy pkai pad sblm tdo sis...mmg xleh nk kawal benda tu..org ckp buat senaman..senaman camne...sy pun xtaw

8mo ago

Terima kasih respon.. ya senaman pelvic tpi bdn ni mcm mlas je😅

hello. saya pun macam ni jugam dulu. Lepas dah sembuh batuk tu dah tak terkucil lg

8mo ago

Terima kasih banyak atas responnya mom's 🥰 dh kurng skit risau 🥰