Bersin & Batuk

Nak tanya normal tak klu time bersin atau batuk auto terkencing sikit?? #29w #firstmom #bantusharing

4 Balas

sya lg truk sis..bila rsa nk ke toilet..depan pintu toilet je auto tkncg dlm suar 😅..kot sikit x pe jgk..ni kuyup trus..buruk lak ai perangai..pastu sya mula try snmn kegel ..alhamdulillah,blh control dh

10mo ago

Alamakkk..Sy pun sama mcm tu sis 😅kencing terus sampai x sempat lagi nak buka seluar 😂😂😂

Ya betul sis...sy dari hamil smpai 28w pon terkucil bila bersin dan batuk..kena kerap tukar seluar atau kain😅

sama , sejak 24w doc scan kepala bby kat bawah . sejak tu sy bersin mesti terkencing sikit .

kena selalu buat kegel exercise

10mo ago

Oh ok sis tq