Makan nenas hujung kehamilam

hello mommies! ada tak kat sini yg pernah cuba makan nenas waktu dah hujung2 pregnant? menjadi ke untuk bersalin awal? now dah 39w++ still takde tanda apa2 lagi. dah buat senaman juga and aktif jugak naik turun tangga but still takde apa2 tanda. kalau ada yg pernah cuba makan nenas, boleh share feedback? atau apa2 cara yg berkesan boleh sharee

1 Balas

Nenas....Setahu saya boleh je makan bila2 pun. Untuk bersalin, rasanya tak betul pun.