Morning Sickness

Hi mommies to be, ada tak kat sini yg morning sickness agak teruk? Saya dah 2 minggu tak boleh makan. Semua muntah semula. Minum je pun muntah juga. Dah lembik betul rasanya badan ni. Buang air besar pun dah nak dekat seminggu tak buang pape. Yang pernah kena mcm ni, boleh share tips? Ada pape ubat ke?

1 Balas

paksa juga mkn wpun 2 sudu nasi je sehari. sy dulu mcm ni jugak. pastu sy mkn buah n biskut sikit2 buat alas perut. air masak mantain minum byk. asalkan makan dan minum jugak sikit2 sbb nnt klau dehydrated kena masuk air kt hospital pulak lg x best.